• huMagyar
  • enEnglish

Láthatatlan Kiállítás Budapest

Láthatatlan Kiállítás – amikor az érzékeid vezetnek…

Jegyárak

Munkaszüneti napokon és ünnepnapokon a hétvégi jegyárak érvényesek. 

Kedves Vendégeink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy 2017.09.01-től a jegyáraink megváltoztak! Utalványaikat, ajándékjegyeiket 2017.08.31-ig volt lehetőség felhasználni.

2017.09.01-től érvényes új jegyárak:

Hétköznap:

Felnőtt: 2100 Ft / fő

Diák/Nyugdíjas: 1800 Ft / fő

Csoportos – 20 főtől: 1600 Ft / fő

Családi jegy – két felnőtt, maximum három 14 éven aluli gyermek: 5700 Ft

Hétvégén, ünnepnapon:

Felnőtt 2400 Ft / fő

Diák/Nyugdíjas 2100 Ft / fő

Csoportos –  20 főtől – 1900 Ft /  fő

Családi jegy – két felnőtt, max három 14 éven aluli gyermek – 6600 Ft

2 Fogásos vacsora: 5790 Ft

4 Fogásos vacsora: 7290 Ft

Az idegen nyelvű vezetés díjai a jegyáron felül 500 Ft / fő.

A láthatatlan vacsora, borkóstoló, csapatépítés programunk esetében az idegen nyelvű vezetés díja 5000 Ft/csoport, mely eloszlik a csoport tagjai között.

 

Megértésüket köszönjük!

Díjmentes belépés:

Csoportok esetén 20 fő fölött két kísérőnek díjmentes a belépés.

Látássérültnek és az őt kísérő egy főnek a Láthatatlan Kiállítás Budapest látogatása ingyenes.

Sajtó igazolvánnyal ingyenes látogatás vehető igénybe, melyhez előzetes egyeztetés szükséges Horváth Petrával. A bejelentkezést legalább 3 nappal előbb tegyék meg az alábbi e-mail-címen: horvath.petra@lathatatlan.hu

“Próbaút” : Az általános és középiskolai pedagógusok jelentkezhetnek ingyenes próbaútra, mely lehetőséget ad arra, hogy megtapasztalja mennyire tanulságos a program diákjai számára. Amennyiben ezzel a lehetőséggel kíván élni, kérjük jelezze e-mailben, hogy regisztrálhassuk melyik iskolából és mikor kíván jönni a Kiállításra. A kedvezmény csak előzetes időpontfoglalással vehető igénybe! Egyszerre egy iskolából négy pedagógus vehet részt a próbaúton.

Kérjük, a részvételhez foglaljanak helyet. Nyitva tartásunk zártkörű rendezvény miatt változhat, amiről a időpontfoglalás során telefonon és e-mailben is tájékoztatjuk. Weboldalunkon a szabad helyeket fehér négyzet jelöli. Jegyvásárlás itt, helyfoglalás itt!

Egyéb szolgáltatások belépői

Négyfogásos vacsora: 7290 Ft

Kétfogásos vacsora: 5790 Ft

Láthatatlan Masszázs: egy óra 4000 Ft, fél óra 2500 Ft.

Láthatatlan Csapatépítő: 6890 Ft/fő.

Ha ajándékoznál,

Online vásárolhatsz utalványt bármely szolgáltatásunkra – Láthatatlan Kiállítás, Láthatatlan Vacsora , Láthatatlan Masszázs. Az utalványok felhasználási ideje fél év. Nem névre szóló és minden esetben az ajándékozott döntheti el a látogatása időpontját.

Online itt vásárolható jegy és utalvány!

FONTOS TUDNIVALÓK!

A hétvégi jegyek minden napra érvényesek, hétköznapi jegyeket péntekig fogadjuk el. A belépőjegyek ettől eltérő felhasználása miatt keletkezett negatív árkülönbözet nem visszatéríthető, a pozitív árkülönbözet a helyszínen készpénzzel rendezhető.

Az akciós ajánlatokat online jegyvásárláshoz nem lehet felhasználni.

A kedvezményt jogosulatlanul igénybe vevőket a helyszínen kötelezik a teljes jegyár megfizetésére. Az online megvásárolt jegyeket sem cserélni, sem visszaváltani nem tudjuk! A vásárlási tájékoztatóban minden információt megtalál!

Szép kártyát csak helyszíni jegyvásárlás esetén tudunk elfogadni! SZÉP-kártyával a Láthatatlan vacsora belépőjegye nem fizethető! (K&H szép kártyához jelszó szükséges!)

Bankkártyával otthonról kényelmesen vásárolhatsz jegyet online, de a helyszínen sajnos nem tudjuk elfogadni.

Hozd magaddal!

Feldobox Energia, Harmónia, Fantázia kártyák a rajtuk lévő dátumig használhatóak fel.

A Feldobox klubkártyával 10% kedvezmény vehető igénybe a kiállítás látogatására. ( Láthatatlan Vacsora, illetve masszázs esetén nem számítható be.)

Minicards: A teljes áru jegyből jelent kedvezményt, hétköznap 1800 Ft a belépőjegy minikártyával, hétvégén pedig 2100 Ft.

Hungary card: Egy kártyával két kedvezményes belépőjegy váltható, hétköznap 2100 Ft helyett 1800 Ft-ért, hétvégén 2400 Ft helyett 2100 Ft-ért.

Kölyökbirodalom Családi Klubkártya: A kártya bemutatása 10% kedvezményre jogosít.

Unicredit dolgozói kártyával rendelkezők hétköznap 2100 Ft helyett 1800 Ft -ért, hétvégén 2400 Ft helyett 2100 Ft-ért válthatnak jegyet a programra.

Az Erzsébet utalványok közül a szabadidős, kultúra utalványt fogadjuk el belépőjegy vásárlására, az Erzsébet kártyát nem.

A Sodexho utalványokat 2017.01.19-től  – az utalvány megszűnése miatt – nem áll módunkban elfogadni!

Ticket Culture, sport és szabadidő és ajándék utalványokat fogadjuk el.

Posta paletta utalvány esetén a kultúra utalványokkal lehet vásárolni.