• huMagyar
  • enEnglish

Láthatatlan Kiállítás Budapest

Láthatatlan Kiállítás – amikor az érzékeid vezetnek…
Láthatatlan Kiállítás Budapest > Láthatatlan Csapatépítés

Láthatatlan Csapatépítés

A Láthatatlan Kiállítás csapatépítő tréningekkel várja a cégeket. Speciális jellegétől fogva mind élmény- mind kalandtréningnek is felfogható; a látható és a láthatatlan rész ugyanis egyaránt alkalmas csapatfeladatok végzésére. Egymás megismerése, elfogadása könnyebbé és hatékonyabbá válik, ha a résztvevőknek lehetőségük nyílik arra, hogy megszabaduljanak a munkahelyi beidegződésektől, viselkedési sémáktól, és helyettük újakat próbáljanak ki.

Ez a folyamat egy fontos érzékszerv, a szem és a látás közös „elvesztése” miatt intenzívebbé, gyorsabbá válik, a csapat tagjai együtt szembesülnek egy olyan élethelyzettel, amellyel korábban még nem. A teljes sötétségben tartózkodás képes oldani a szereplésből fakadó feszültséget.

IMG_20140406_112222

Úgy tapasztaltuk, hogy a több évet együtt dolgozó kollégák is bensőségesebb, őszintébb viszonyt tudnak kialakítani egymással a kiállítás élményének köszönhetően. Az egy órás túra alatt egymás támogatására vannak utalva, valamint eddig számukra ismeretlen élethelyzeteket egy új oldalról megvilágítva élnek meg. A tréning alatt nemcsak a társakkal változik meg a kapcsolatuk, hanem az ügyfelekkel is. Sokkal türelmesebbé válnak. A vak vezetőkkel való találkozás, az ő mindennapjaik és mentalitásuk megismerése, új színt visz a dolgozók életébe, valamint egy örökre szóló élményt ad. Előzetes egyeztetés után a cég profiljába illő tréninget szervezünk, ahol akár munkájukat is gyakorolhatják.

A tréning lezárására ajánljuk “Láthatatlan Borkóstoló” és „Láthatatlan Vacsora”  programjainkat is, amelyek felüdülést nyújtanak a hétköznapi munkavacsorákból.

A csapatépítő programra 20 percenként 6-8 fős  turnusokat indítunk, látássérült túravezetők irányításával.

A részvételhez szükséges minimum létszám 12 fő.

A program ideje egy csoport részére 90 perc.

Jegyár 7290 Ft/fő. ( Az ár tartalmazza a pezsgőt, és a részvételért járó oklevelet is.)

A vacsorával, vagy a borkóstolóval egybekötött csapatépítésre egyedi árajánlat kérhető.

Igény esetén, angol nyelven a jegyáron felül 500 Ft/fő.