FIGYELEM!
Az ételek nem speciális étrenddel, ételallergiával rendelkezők számára készülnek. Az elkészítési – vagy csomagolási eljárás során is érintkezhetnek allergén anyagokkal.
A “Meglepetés kóstolótál” elemei fixek, tartalmaznak tejterméket, glutént és nyomokban olyan elemeket, amelyek allergiás reakciót válthatnak ki az arra érzékenyek esetében. ( Zeller, mogyoró, szezám, dió, sajtok …)
A program csak saját felelősségre látogatható!
V – Vegetáriánus
GL – Gluténmentes
L – Laktózmentes
Ve – Vegán
ELŐÉTELEK:
- Csirkehúsleves (curry alapú csirkehúsleves) GL-, L
- Paradicsomleves (enyhén fűszerezett paradicsomleves) L-
- Mangó Lassi (különleges indiai mangós joghurtital) GL-
FŐÉTELEK:
- Fekete lencse (fekete lencse és fejtett bab lassú tűzön főzve indiai fűszerekkel ízesítve) GL-, L- Ve
- Spenótos sajt (indiai házi készítésű sajt spenótmártásban) GL-V
- Vajas paradicsomos sajt (indiai házi készítésű sajt vajas-paradicsomos mártásban) GL-, L-V
- Madras curry csirke (kókuszos curry-szószban főtt csirkemell) GL-, L-
- Csirkemell tikka (csirkemell falatok különleges fűszerekben marinálva, Tandori kemencében sütve) GL-
- Biryani csirkemell (indiai fűszeres rizs specialitás) GL-
- Chicken tikka masala (csirke különleges fűszeres paradicsomszószban) GL-
- Rogan josh (báránycomb gazdag hagymás paradicsomos mártásban) GL-, L-
- Pácolt bárány kebab (fűszeres darált báránycomb nyárson grillezve) GL
KÖRETEK:
- Burgonya (minden menühöz jár) GL-, L
- Rizs vagy Tandori lepénykenyér (a kettőből egy választható) GL-, L-
DESZERTEK:
- Gulab jamun (sült tejgolyó édes cukorszirupban)
- Kheer (indiai tejberizs) GL-